(4 persoane):
Ingrediente umplutură:
- ½ ardei gras roșu
- ½ ardei gras portocaliu
- ¼ căpățână varză roșie
- 1 castravete
- 1 morcov
- 1 tija țelină apio
- 160 g mazăre verde, fiartă
- Frunze de busuioc/mentă/pătrunjel
- 4 foi de orez
Ingrediente dressing:
- 80 ml lapte de migdale
- 1 lingură ulei de susan
- 1 linguriță suc de lime
- 1 linguriță miere
- 1 lingură sos soia
- ½ linguriță ghimbir ras
Mod de preparare:
Legumele se spală, se curăță și se taie bastonașe, varza roșie se toacă Julien. Împarte cantitatea de legume în 4 părți egale.
Umezește foile de orez cu apă călduță, cu ajutorul unei pensule de bucatarie.
Se asează legumele pe centrul fiecarei foi de orez și rulăm, sigilând la capete. Te poți juca adăugând în pachețele legumele tale preferate, fructe și îmbogățind cu nuci, quinoa, bulgur…fiecare după propria imaginație.
Toarnă dressing-ul peste rulouri înainte de a servi.
Preparare dressing: amestecă bine ingredientele, până ce ajungi la o compoziție omogenă.
Valori nutriționale | kcal | Carbohidrați | Grăsimi | Proteine |
Per 100g | 62 | 10.9 | 1.5 | 1.9 |
Per porție (~233g) | 139 | 24.2 | 3.4 | 4.2 |