Sort by

Cereale integrale, fibre și legume

Cereale integrale, fibre si legume
Angajamentul nostru: Creșterea conținutului de legume, cereale bogate în fibre, leguminoase, nuci și semințe în alimentele și băuturile pe care le producem

Dietele echilibrate implică folosirea ingredientelor precum legume, cereale, leguminoase, nuci și semințe, deoarece acestea sunt surse excelente de fibre, vitamine, minerale și alti nutrienți esențiali. Studiile privind consumul de alimente în lume indică faptul că aceste alimente bogate în nutrienți lipsesc din opțiunile de hrană zilnice atât ale copiilor, cât și ale adulților. Suntem deciși să încurajăm consumul acestor alimente prin intermediul produselor noastre și prin promovarea gătitului sănătos, oferind orientări în materie de nutriție pe ambalaje și online, atunci când acest lucru este relevant.

 

Progresele înregistrate până în prezent

Prin intermediul Cereal Partners Worldwide (CPW), societatea mixtă pe care am format-o împreună cu General Mills, am stabilit cerințe legate de cerealele integrale pentru toate brandurile noastre de cereale destinate copiilor și adolescenților. Toate cerealele pentru micul dejun de la Nestlé care poarta logo-ul „cereale integrale” conțin cel puțin 8 g de cereale integrale per porție și au pe ambalaj banner-ul verde pentru o identificare facilă la raft.

Suntem hotărâți să depășim aceasta cerință, prin asigurarea faptului că există mai multe cereale integrale decât orice alte ingrediente în cerealele pentru micul dejun al copiilor și adolescenților și din 2015 aplicăm un standard mai riguros pentru clasificarea cerealelor integrale că ingredient principal. Conform acestui standard, 93% din cerealele noastre pentru copii și adolescenți au atins acum obiectivul nostru privind cerealele integrale.

Creșterea nivelurilor de cereale integrale influențează sub multe aspecte cerealele: acestea modifică textura, gustul și durata de valabilitate. Din acest motiv, am lucrat cu atenție pentru a ne asigura că orice ajustări efectuate nu afectează negativ preferințele consumatorilor.

Pe baza obiectivului nostru pentru 2015, de a avea mai multe cereale integrale decât orice alte ingrediente în orice porție de cereale pentru micul dejun al copiilor și adolescenților, noile noastre obiective pentru anul 2020 vor încurajă în continuare adaosul de legume, cereale, leguminoase, tărâțe, nuci și semințe în produsele alimentare și băuturile pe care le producem. De asemenea, ne vom asigura că cerealele noastre gata preparate pentru micul dejun reprezintă o sursă din ce în ce mai importantă de fibre și nutrienți esențiali.

 

Mai multe cereale integrale decât orice alte ingrediente în orice porție de cereale pentru micul dejun destinate copiilor și adolescenților (%)

În 2015, am adoptat o metodologie de urmărire mai riguroasa, pentru cerealele integrale.

 

Obiectivele noastre pentru 2020

  • Până în 2020: Vom mări volumul produselor noastre cu cel puțin 750 de milioane de porții de legume și 300 milioane de porții de cereale bogate în fibre, leguminoase, nuci și semințe.
  • Până în 2020: În afară de cerealele integrale, care constituie deja principalul ingredient din lista de ingrediente din cerealele noastre gata preparate pentru micul dejun, destinate copiilor și adolescenților, toate cerealele noastre vor reprezenta o sursă de fibre, din care o proporție cât se poate de mare să provină din cereale integrale.