Sort by

Informare și dialog

Angajamentul nostru: să asigurăm informații importante și exacte, precum și dialog constructiv cu privire la mediu
Informare si dialog

Considerăm că este mai probabil ca oamenii să adopte comportamente mai durabile dacă au acces la informații clare, relevante și bazate pe date științifice. Intenționam să încurajăm oamenii să trăiască mai durabil, de exemplu prin implicarea lor în reciclarea și reducerea propriului consum de energie și resurse naturale.

 

Obiectivul nostru pentru 2020

  • Până în 2016: Informațiile privind mediul, bazate pe fapte, vor fi accesibile consumatorilor din toate țările, oferindu-le posibilitatea de a face alegeri informate și de a reduce propriul impact asupra mediului.
  • Până în 2020: Atât prin canalele noastre digitale, cât și prin alte modalități, vom crește disponibilitatea și coerența informațiilor pentru consumatori despre mediu, bazate pe fapte.

 

Progresele noastre

Evaluările privind ciclul de viață al produselor ne oferă o imagine clară asupra performanței de mediu a produselor noastre. Ne folosim de rezultatele acestor evaluări pentru a ne informa consumatorii și alte părți interesate. De asemenea, le oferim recomandări cu privire la modalitățile în care pot evita risipa de alimente și refolosi, recicla sau elimina ambalajele. Numeroase dintre produsele noastre evidențiază aspecte de durabilitate a mediului, specificând ingredientele, metodele de fabricație și standardele adoptate, inclusiv Orientarea noastră privind aprovizionarea responsabilă.

Atât la nivel intern, cât și la nivel extern, colaborăm cu părțile interesate pentru a asigura comunicarea de informații relevante, bazate pe date științifice. În 2016, am transmis informări consumatorilor și altor părți interesate cu privire la ambalaje, site-uri web despre branduri și site-uri web ale societăților, în 131 de țări. Am creat coduri de Reacție Rapida (QR) în 50 de tari, prin introducerea ambalajelor pe site-uri web pentru terminale mobile, care au un conținut legat de acestea, prietenos cu utilizatorul.