Sort by

Utilizarea de ingrediente naturale

Utilizarea de ingrediente naturale
Angajamentul nostru: Să simplificam lista noastră de ingrediente și să eliminam coloranții artificiali

Noile generații de consumatori așteaptă tot mai multe garanții cu privire la compoziția alimentelor pe care le cumpără, iar noile tendințe în materie de sănătate au mărit cererea privind transparența, autenticitatea și valoarea mai ridicată a ingredientelor.

 

Progresele înregistrate până în prezent

Pentru a răspunde noilor așteptări ale consumatorilor cu privire la alimentele și băuturile produse de noi, ne-am transformat portofoliul prin abordarea intitulată „Kitchen Cupboard”, care se axează pe utilizarea de ingrediente naturale familiare care pot fi recunoscute, cum ar fi legume, condimente, plante și făinuri. De asemenea, „Kitchen Cupboard” urmărește simplificarea listei de ingrediente, creșterea conținutului în legume și cereale integrale și reducerea conținutului de sare și zahar al alimentelor și băuturilor pe care le producem.

Completăm această abordare prin accelerarea eliminării aditivilor, aromelor și coloranților artificiali și prin furnizarea de informații transparente și ușor de înțeles cu privire la utilizarea lor.

Continuăm să lucrăm la găsirea de soluții pentru reducerea zahărului și a sodiului, ca parte a eforturilor noastre de a îmbunătăți profilul nutrițional general al produselor noastre. În funcție de produs, căutăm alternative de îndulcire, cum ar fi stevia, suc de fructe, pastă de curmale. Reformulăm alte produse cu alternative la grăsimi care sunt bogate în vitamine și antioxidanți.

Obiectivele noastre pentru 2020

  • Până în 2020: Eliminarea tuturor coloranților artificiali din produsele noastre.
  • Până în 2020: Continuarea eliminării ingredientelor nefamiliare.