Sort by

Medii alimentare sănătoase

Medii alimentare sanatoase
Angajamentul nostru: Colaborarea cu parteneri pentru promovarea unor medii alimentare sănătoase


Prin extinderea abordării holistice a alimentației, sănătății și bunăstării până la punctul de vânzare, dorim să creștem numărul de parteneriate cu retaileri și profesioniști în domeniul alimentar, din diferite regiuni, pentru a permite mediilor respective să inspire obiceiuri alimentare și stiluri de viață mai sănătoase persoanelor și familiilor.

 

Progresele înregistrate până în prezent

Dorim să ne sporim cunoștințele și practicile actuale la nivel de puncte de vânzare, prin stimularea strategiilor vânzătorilor en-detail cu privire la un trai sănătos. Programele derulate în magazine vor fi definite prin colaborări pe termen lung cu partenerii noștri strategici din sectorul vânzărilor en-detail, pentru că aceștia să își adapteze propriile strategii și medii și pentru a ajuta permanent persoane și familii să aleagă mai ușor produsele mai sănătoase.

Aceste programe pot include inițiative precum promovarea alimentației și stilurilor de viață mai sănătoase pe parcursul întregii vieți, a coșurilor de cumpărături mai sănătoase, atât în magazine, cât și online, a alegerilor mai sănătoase la casele de marcat, prânzurilor mai sănătoase, protecției pielii, obiceiurilor corecte de dormit și a comunicărilor responsabile de marketing adresate părinților și persoanelor care au copii în îngrijire.

Așa cum facem că magazinul să devina un loc care inspiră o cultură a prevenției și îndeamnă persoane și familii să se îndrepte treptat către obiceiuri și moduri de viață mai sănătoase, vom elabora și o metodologie care poate fi extinsă pentru a implica și alți parteneri.

 

Obiectivul nostru pentru 2020

  • Până în 2020: Vom colabora cu vânzătorii en-detail și profesioniștii din domeniul alimentar pentru a încurajă mediile care promovează regimuri alimentare și stiluri de viață mai sănătoase.