Sort by

Promisiunea 5: Respectăm mediul înconjurător și susținem programe de agricultură sustenabilă

Promisiunea 5: Respectăm mediul înconjurător și susținem programe de agricultură sustenabilă

Oferim sprijin și ne implicam activ, cu ajutorul angajaților, în activități de protecție a mediului înconjurător

 

  • Începând cu 2018, ne vom implica atât în activitățile Let’s do it, Romania!, prin sprijin financiar și prin intermediul activităților de voluntariat.

 

Conducem operațiuni sustenabile la toate nivelurile, toate elementele cu impact asupra mediului fiind atent monitorizate și raportate

 

  • Obiectivul nostru este reducerea constanta a consumului de energie și apa în fabrici. Până la finalul anului 2016 am redus cu 22.4% consumul de energie (GJ de energie/tona de produs) și cu 34% consumul de apa (L/tona de produs) fata de 2015.
  • Contribuim la angajamentul grupului pentru sustenabilitate, în scopul obținerii “Zero deșeuri la groapa de gunoi” până în 2020. Eforturi constante și operațiuni sustenabile sunt întreprinse la toate nivelele. În plus, Nestlé monitorizează îndeaproape și raportează toate elementele care pot avea un impact asupra mediului.

 

Contribuim la susținerea viitorului cafelei prin programe de sustenabilitate

 

  • Odată cu lansarea inițiativei NESCAFÉ, ne-am luat angajamentul de a contribui la susținerea viitorului cafelei, prin programe de sustenabilitate desfășurate pe o perioada de zece ani, începând cu 2010.
  • Contribuim la viabilitatea culturilor de cafea prin parteneriate cu agronomi, ajutând fermierii să obțină culturi de cafea cu productivitate crescuta, le asiguram răsaduri din soiuri de calitate superioara, rezistente la boli și dăunători.
  • La nivel global, în cele 15 tari din Centura Cafelei unde se desfășoară inițiativă NESCAFÉ, ne-am propus că, până în 2020, să distribuim 220 de milioane de răsaduri de plante de cafea din soiuri de calitate superioara.
  • Până la sfârșitul anului 2016 au fost distribuite peste 95 de milioane de răsaduri și au fost livrate peste 36.000 de ore de consiliere cu ajutorul agronomilor parteneri NESCAFÉ. Astfel, ne asiguram că iubitorii de cafea vor continua să savureze o cafea NESCAFÉ în fiecare zi.