Sort by

Nestle Cini Minis

cini-minis-logo.png

Despre Nestlé® CINI MINIS®

Batoanele și cerealele pentru micul dejun Nestlé® CINI MINIS® se remarcă prin gustul intens de scorțișoară. Pătrățelele crocante sunt excelente pentru diminețile tale.

Cereale mic dejun Nestlé® STRAWBERRY MINIS® 250g, 500g

Nestlé® STRAWBERRY MINIS®

Cereale mic dejun Nestlé® CINI MINIS® 250g, 500g

Nestlé® CINI MINIS®

Batoane de cereale Nestlé® CINI MINIS® 25g

Batoane de cereale Nestlé® CINI MINIS®

Cini Minis Churros Box

 Nestlé® STRAWBERRY MINIS®

Ai parte de o zi minunată cu

fitness
lion
Nesquik

Citește mai multe

Foto Cum combini sportul cu o alimentație sănătoasă?

Cum combini sportul cu o alimentație sănătoasă?

În timpului activităților fizice organismul consumă mai multă energie și pierde lichide prin transpirație. Dacă vrei să beneficiezi din plin de efectele sportului trebuie să compensezi aceste pierderi. Dacă nivelul activității este mediu sau ușor, compensația se obține printr-o alimentație echilibrată. Atunci când efortul crește trebuie să adaptezi alimentația atât calitativ, cât și cantitativ.

Foto Ai bicicletă? Iată 7 motive pentru care merită să pedalezi mai des

Ai bicicletă? Iată 7 motive pentru care merită să pedalezi mai des

Vremea frumoasă de afară a scos din casă bicicliștii ca pe niște albinuțe. De la an la an pe străzile din România observăm tot mai mulți pasionați de biciclete. Un aer modern se simte atunci când în timpul săptămânii vezi persoane serioase, la costum, pedalând cu zâmbetul pe buze către locul de muncă. Noi nu ne mirăm de acest avânt… pentru că mersul pe bicicletă ne face viața mai frumoasă, mai sănătoasă și relațiile mai bune cu cei dragi. 

Foto Ce alimente bogate în fier nu ar refuza copilul tău niciodată?

Ce alimente bogate în fier nu ar refuza copilul tău niciodată?

Ca mămică îți dorești să îi oferi copilului tău tot ce este mai bun. Din acest motiv te preocupi în permanență de lucrurile care îi asigură o evoluție propice. Fierul este un element esențial în evoluția micuțului tău. De multe ori ai încercat să îl integrezi în alimentația copilului, dar te-ai lovit de refuzul lui din cauza gustului. Cum faci să integrezi alimentele bogate în fier în alimentația copilului?