Sort by

Chocapic

chocapic logo

Despre Cereale de mic dejun Nestlé® CHOCAPIC

Transformă fiecare dimineață în clipe delicioase. Oferă-le copiilor tăi fulgii cu gust intens de ciocolată Nestlé CHOCAPIC pentru o experiență minunată.

Cerealele Nestlé CHOCAPIC sunt savuroase și reprezintă o sursa de șase vitamine din grupul B, calciu și fier. Astfel o porție de 30g de cereale pentru micul dejun Nestlé CHOCAPIC asigură 18% din consumul zilnic de calciu recomandat și 26% din consumul zilnic de fier. În plus, cerealele Nestlé CHOCAPIC conțin un complex de șase vitamine B. De asemenea, cerealele conțin vitamina D, în proporție de 18% din consumul zilnic recomandat.

Cereale mic dejun Nestlé CHOCAPIC®

Cereale mic dejun Nestlé CHOCAPIC®

Batoane de cereale Nestlé CHOCAPIC®

Batoane de cereale Nestlé CHOCAPIC®

Ai parte de o zi minunată cu

Nesquik
nestle cini minis
cheeriosoats

Citește mai multe

 
Cum il implici pe cel mic in bucatarie

Cum îl implici pe cel mic în bucătărie?

Timp necesar pentru citire: 3 minute

Să îți implici copilul în procesul de pregătire a meselor este o activitate distractivă și totodată o mare provocare pentru mulți dintre părinți. Această activitate îi responsabilizează pe cei mici, iar tu poți să îl înveți numai obiceiuri bune.

Foto Gustări simple și delicioase pentru copii

Gustări simple și delicioase pentru copii

Toți părinții își doresc copii sănătoși și fericiți. Vrem să aibă tot ce este mai bun în viață și ajutându-i să își dezvolte obiceiuri sănătoase, le facem un cadou de neprețuit pentru mai departe. Pentru că perioada copilăriei este o continuă etapă de creștere, ceea ce mănâncă în fiecare zi are un impact mare asupra stării lor de bine, a energiei și cel mai mult asupra sănătății. Cu cât învață mai devreme obiceiuri sănătoase, cu atât mai bine. În plus, copiii au nevoie de mai multă energie atunci când vine școala. Gustările echilibrate din pachețel și mesele de acasă îi ajută să se bucure din plin de copilărie. 

Foto Cum plănuiești coșul perfect de picnic?

Cum plănuiești coșul perfect de picnic?

Temperaturile depășesc 27 °C, copacii sunt înverziți și păsările ciripesc. E vremea perfectă pentru un picnic.  Fie că plănuiești o ieșire în parc, la pădure sau chiar în propria curte, trebuie să iei în considerare mai multe lucruri atunci când te decizi să faci o pauză în natură. Unul dintre acestea este coșul pentru picnic.