Sort by

Cum să îmbunătățești viața pisicii tale în doar trei săptămâni

Foto Cum să îmbunătățești viața pisicii tale în doar trei săptămâni

 

Știm că bunăstarea pisicii tale e o prioritate pentru tine. De aceea am lansat provocarea de 3 săptămâni Purina ONE: pentru schimbări vizibile, atât la interior, cât și la exterior. Acceptă provocarea și oferă-i pisicii tale o viață mai lungă și mai frumoasă, alături de tine.  

În ce constă provocarea?

Provocarea pe care o lansăm este un program de nutriție ce ajută la îmbunătățirea stilului de viață al pisicii tale în doar 3 săptămâni, cu beneficii clare și vizibile în fiecare săptămână.

Începe prin a introduce treptat hrană Purina ONE în regimul alimentar al pisicii tale. Perioada de tranziție presupune înlocuirea alimentației vechi cu cea nouă, adică reducerea progresivă a hranei vechi și introducerea în compensare a celei noi. Această perioadă durează de obicei între 7 și 10 zile, însă, dacă ai o pisicuță mai sensibilă, poate fi prelungită până la 12 zile sau chiar 2 săptămâni.

După această perioadă, începe provocarea de 3 săptămâni în care pisica va fi hrănită doar cu produse Purina ONE timp în care vei observa rezultate vizibile în ceea ce privește starea sa de sănătate. 

Beneficiile hranei Purina ONE

În prima săptămână, vei observa că pisica ta are un apetit crescut și se bucură de hrană mai mult ca înainte, iar nivelul crescut de energie va fi și el vizibil.

În săptămâna a doua, un alt efect benefic va fi îmbunătățirea digestiei. Datorită produselor Purina ONE care au un grad ridicat de digestibilitate și conțin cicoare, un ingredient natural despre care s-a dovedit științific că ajută sănătatea intestinală, pisica ta va avea scaune mici și tari și va beneficia de surse corespunzătoare de fibre.

O piele sănătoasă, o blăniță lucioasă și ochi strălucitori vor fi indicatorii de success ai provocării Purina ONE din săptămâna a treia. Produsele Purina ONE conțin nutrienți specifici, inclusiv acizi Omega 3 și Omega 6, precum și minerale și vitamine esențiale ce ajută la menținerea pielii sănătoase și blănii lucioase la pisici. Nivelul ridicat de antioxidanți contribuie, de asemenea, la menținerea aspectului sănătos, strălucitor al ochilor.

Provocarea de 3 săptămâni va culmina cu beneficiul unui sistem imunitar mai puternic, pe termen lung!

Alege sortimentul potrivit nevoilor ei:

  • ONE Junior – Special formulată pentru dezvoltarea sănătoasă a funcțiilor vitale ale puiului de pisică;
  • ONE Adult – Ajută reducerea depozitelor de tartru cu până la 40%;
  • ONE SterilCat – Ajută la menținerea unui metabolism sănătos și a unei greutăți constante;
  • ONE Indoor – Elimină de 2 ori mai mult păr din stomac în 14 zile;
  • ONE Sensitive – Formulă foarte digerabilă, produce scaune cu 24% mai puțin miros în 14 zile;
  • ONE UrinaryCare – Protejează tractul urinar de inflamații și contribuie la susținerea sănătății rinichilor;
  • ONE Coat&Hairball – Reduce formarea ghemotoacelor de păr și a periatului excesiv. 

Acceptă și tu PROVOCAREA DE 3 SĂPTĂMÂNI și oferă-i pisicii tale șansa de a-și îmbunătăți starea de sănătate în doar 3 săptămâni, cu beneficii clare și vizibile în fiecare săptămână!