Sort by

Dragă Silviu

Silviu Racheriu

Foto Draga Silviu

 

Sunt convins că în viața ta este multă bucurie și sunt multe minuni <3

Această scrisoare sper că vine la tine ca o confirmare a cât de importante sunt ființele din viața noastră al căror viitor depinde doar de noi.

Bucurie te-a învățat ce înseamnă dragoste necondiționată și cât de important este să avem grijă de prezent pentru un viitor mai liniștit. 

Când ai văzut-o prima data nu te gândeai că ceva atât de mic o să schimbe atât de multe…

Sau că urmează să gătești pentru un animăluț și pentru tine nu faci asta și cât de important este să alegi cu grijă hrana pe care o folosești (să fie de calitate și special concepută pentru vârsta, talia și etapa de viață).

Mă bucur că ai înțeles că timpul investit în relația cu Bucurie este de fapt timp investit în tine și că fiecare decizie pe care o iei depinde și de ea. 

 

Știu că ai realizat cât de mult contează să pui accept pe calitatea vieții și pe menținerea pe termen lung a sănătății sufletelor pe care le iubești. Ai înțeles cât de mult bine a adus Bucurie în viața ta și cât de puternice au fost momentele când ea a devenit mămică și tu ai susținut-o până la capăt.

Mă bucur enorm că ai susținut-o pe Bucurie în campania "prima casă pentru căței" prin care s-a strâns hrană pentru adăposturi sau când l-ai ajutat pe Radu să-și îndeplinească dorința de a participa la turneul de șah. Ține-o tot așa, nu-i uita pe cei din jur și de felul în care împreună cu Bucurie puteți schimba lucruri importante în vietiile oamenilor din jur. 

PS: sper că ai dus fetele într-un concediu la mare…

Noi promitem că avem grijă de animalele de companie prin produse și programe de înaltă calitate.

Știai că?

  • Oferim hrană de calitate special concepută pentru vârsta, talia și etapa de viață a animalelor de companie, care conține nutrienții de care au nevoie, protejându-le astfel sănătatea și bunăstarea pe termen lung.

Află mai multe despre cele 5 promisiuni Nestlé!