Promisiunile Nestlé

Timp de mai bine 150 de ani am stabilit standarde pentru o mancare mai buna, pentru o viata mai buna. In fiecare zi depunem toate eforturile pentru a creste generatii sanatoase.

Acestea sunt promisiunile noastre. 10 promisiuni tinute zi de zi pentru a sarbatori cei peste 150 de ani de excelenta Nestlé.

Promisiunea 1: Crestem generatii sanatoase

Inca din 2011 suntem parte din programul FTSE4Good Index, singurul indice de investitii la nivel mondial responsabil cu stabilirea clara a criteriilor privind comercializarea inlocuitorilor de lapte de mama pana la varsta de 12 luni;

Promisiunea 2: Imbunatatim continuu produsele pentru copii facandu-le mai gustoase si mai sanatoase

Cerealele intregrale sunt ingredientul numarul 1 in toate cerealele noastre pentru micul dejun si in toate batoanele de cereale pentru copii.

Promisiunea 3: Promovam un stil de viata sanatos pentru copii prin sustinerea si dezvoltarea unor programe specifice

Nestlé este membru fondator al programului national “Si eu traiesc sanatos!” - SETS lansat in 2011 cu obiectivul de a lupta impotriva obezitatii juvenile.

Promisiunea 4: Oferim dulciuri potrivite pentru o alimentatie echilibrata

Imbunatatim continuu retetele produselor Joe prin reducerea continutului de zaharuri si grasimi saturate, pastrand in acelasi timp gustul unic al napolitanelor Joe.

Promisiunea 5: Comunicam transparent pentru a te ajuta sa faci cele mai bune alegeri

Avem un sistem unic de comunicare pe ambalaj: Busola nutritionala Nestlé si Consumul de Referinta!

Promisiunea 6: Eliminam grasimile nesanatoase (trans) din produse

Obiectivul nostru este sa eliminam grasimile trans care provin din uleiuri partial hidrogenate din toate produsele noastre.

Promisiunea 7: Comunicam cu grija pentru copii

Nu desfasuram niciun fel de activitate de marketing catre copii pentru produsele din categoria dulciurilor (napolitane, ciocolata, batoane si bomboane de ciocolata).

Promisiunea 8: Avem grija de animalele de companie prin produse si programe de inalta calitate

Portofoliul nostru de branduri este complet si variat: Gourmet, Purina ONE, Pro Plan, Chow, Felix, Friskies, Darling, Adventurous.

Promisiunea 9: Asiguram placerea cafelei naturale in fiecare zi

Oriunde te afli, in confortul casei tale sau pe drum, totul incepe cu aroma inconfundabila a cafelei naturale.

Promisiunea 10: Imbunatatim continuu retetele produselor noastre

Imbunatatiri continue sunt facute in portofoliul nostru de produse culinare pentru a asigura un gust delicios preparatelor, respectand in acelasi timp principiile unei alimentatii echilibrate.