Sort by
Sort by

Nestlé for Healthier Kids

Contribuim la vieti mai sanatoase si mai fericite

 

De la cercetare la dezvoltare de produse, de la servicii educative la o alimentatie inovatoare, ambitia noastra este sa ajutam 50 de milioane de copii sa aiba o viata mai sanatoasa pana in 2030. Aflati mai multe despre cele trei teme de interes pentru noi.

maggi nestle
Maggi aduce familiilor bunatatea mancarii gatite acasa

Maggi ajuta milioane de familii sa gateasca mese delicioase si echilibrate.

Studiile arata ca, daca copiii gatesc impreuna cu parintii lor, exista sanse mai mari sa manance alimentele pe care adesea le resping, precum legume sau salate.

Maggi intelege puterea gatitului in casa. De aceea, ne propunem sa inspiram familiile sa gateasca mese echilibrate in fiecare zi, cu ingredientele proaspete pe care le iubesc.

Ne transformam produsele in peste 150 de tari, folosind ingrediente mai simple si mai sanatoase.

De asemenea, implementam un program educational ambitios pentru parinti si copii, cu retete, sfaturi de gatit si cursuri online. Micii mofturosi devin mici pofticiosi.

cereale Nestle
Cerealele Nestlé fac micul dejun mai bun

Cerealele Nestlé pentru micul dejun pun pe masa un mic dejun echilibrat pentru intreaga familie.

Studiile arata ca multi copii nu consuma suficiente cereale integrale. De multe ori, nu mananca nimic la micul dejun sau nu mananca suficient de sanatos.

Echipa Nestlé Breakfast Cereals crede ca un mic dejun sanatos este mai mult decat un inceput bun al zilei, reprezentand baza unui viitor mai bun.

Cerealele integrale reprezinta ingredientul numarul unu in produsele noastre pentru copii si facem eforturi continue pentru a reduce adaosul de zahar. Majoritatea cerealelor noastre pentru micul dejun sunt imbogatite cu cel putin sapte vitamine si doua minerale.

Ajutam parintii sa puna pe masa in fiecare zi un mic dejun echilibrat, sa portioneze corect cerealele si, de asemenea, le dam idei de combinatii sanatoase pentru a oferi copiilor lor o masa nutritiva si delicioasa.