Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Drob de pui cu legume - NUTRIPORTIA

Foto Drob de pui cu legume

Azi pregatim impreuna o reteta delicioasa, perfecta pentru masa de Paste dar si pentru o masa savuroasa in orice zi din saptamana – Drob de pui cu legume!

Icon Portion

 MASĂ PENTRU: 8

Icon Time

    GATA ÎN: 80 de minute

Icon Difficulty

    DIFICULTATE: Relaxat


Lista de ingrediente

  • 1kg carne de pui – pulpa dezosata, piept, ficatei
  • 2 linguri ulei de masline
  • o ceapa alba
  • 4 linguri boabe de porumb
  • 4 linguri mazare
  • 4 linguri morcovi
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 1 lingura patrunjel tocat marunt
  • 2 oua proaspete
  • 4 oua fierte
  • 2 linguri MAGGI Felul Doi

Cum prepari?

Spalam bine carnea, o taiem bucati potrivite. O rumenim in putin ulei de masline, la foc mediu, amestecand des. Cand carnea e rumenita, adaugam ceapa alba taiata marunt. Le calim impreuna 2-3 minute. Condimentam cu Maggi Felul Doi dupa gust. Tragem de pe foc si lasam sa se raceasca. Apoi dam totul prin blender sau masina de tocat carne.

Intre timp, intr-o alta tigaie, calim ceapa verde, usturoiul verde, porumbul, mazarea, morcovii, pana legumele sunt moi, dar raman al dente.

Adaugam legumele peste carnea data prin masina. Adaugam cele 2 oua proaspete, amestecam.

Punem jumatate din compozitie in tava pentru chec, punem deasupra 4 oua fierte, acoperim cu restul de compozitie.

Dam totul la cuptorul incins la 180°C timp de 40-45 minute sau pana drobul e frumos rumenit.

Reteta de Drob de pui cu legume este foarte usor de preparat si va fi pe gustul intregii familii! La capitolul paine, am folosit o paine cu faina integrala si maia naturala, facuta in casa sau de la brutariile artizanale. La capitolul salata avem pur si simplu o salata de verdeturi, stropita cu putin ulei de masline si otet, sare si pipier. Simplu, colorat si bun! Afla mai multe despre NUTRIPORTIA!