Sort by
Sort by

JOE ChocoDreams 33g

Napolitana cu crema de cacao, cu 7,6% strat crocant de bucatele de ciocolata neagra si cereale de grau, in invelis dublu de ciocolata cu lapte si ciocolata neagra

Descopera mixul surprinzator JOE Dreams: napolitana crocanta cu crema de cacao acoperita cu bucati de vis: fulgi de ciocolata in dublu invelis de ciocolata neagra si ciocolata cu lapte!

Listă Ingrediente

Ciocolata cu lapte** 31,5% [zahar, unt de cacao, lapte praf integral, masa de cacao, uleiuri vegetale (palmier, shea), zer praf (din lapte), emulgator (lecitine), extract de vanilie], ulei de palmier, faina de grau, zahar, ciocolata neagra** 12,5% [zahar, masa de cacao, unt de cacao, cacao pudra cu continut redus de grasime, uleiuri vegetale (palmier, shea), grasimi din lapte, emulgatori (lecitine, poliricinoleat de poliglicerina), extract de vanilie], bucatele de ciocolata neagra 5,3% {masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator [lecitine (contin soia)]}, zer praf (din lapte), cacao cu continut redus de grasime 0,8%, lapte praf degresat, agenti de afanare carbonati de sodiu, carbonati de amoniu), emulgatori (lecitine, poliricinoleat de poliglicerina), amidon din grau, maltodextrina, sare, zahar caramelizat.

**Contine si alte grasimi vegetale, pe langa untul de cacao. Substanta uscata de cacao in ciocolata cu lapte: 33% minim si in ciocolata neagra: 42% minim. Contine gluten si produse derivate din lapte. Poate contine arahide, soia si varietati de nuci.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Valori nutritionale per 100g

Valoare energetica 548 kcal
Grasimi  32,6g
Grasimi din care acizi grasi saturati 17,2g
Glucide  56,7g
Glucide din care zaharuri 44,7g
Fibre 2,7g
Proteine 5,4g
Sare 0,26g