O zi delicioasă și nutritivă fără gluten
Micul dejun (ora 8:00 - 9:00)
- Fulgi de porumb fără gluten – 40g (un bol);
- Iaurt grecesc -150g (un borcănel);
- O banană tăiată felii.
Gustare (ora 11:00)
- 1 măr;
- 5 migdale;
- 3 smochine deshidratate.
Prânz (ora 13:00)
- Salată de vară nutritivă (experimentează rețeta);
- Curcan la cuptor cu legume și orez;
- 2 cupe de Aloma înghețată de cacao cu sirop de cacao servite cu mure proaspete.
Gustare (ora 17:00)
- două rondele din orez expandat cu hummus și legume proaspete (morcov, ardei gras, țelină apio).
- Cina (ora 20:00)
- Supă cremă de legume;
- O felie de pâine fără gluten sau rondele de porumb expandat;
- Somon glazurat cu garnitură de spanac (experimentează rețeta).
Informații nutriționale
- calorii: 2040 Kcal
- proteine: 112g
- carbohidrați: 262g
- grăsimi: 67g