Sort by
Sort by

Soluții pentru afacerea ta

Foto Soluții pentru afacerea ta

 

Piața de băuturi crește în mod constant, dispunând de o gamă foarte largă de opțiuni, atât pentru dumneavoastră cât și pentru consumatori. Pentru a vă ajuta în alegerile făcute și să vă sprijine în privința achiziționărilor, vă punem la dispoziție expertiza noastră, precum și o multitudine de resurse.

Una dintre întrebările esențiale este aceasta: care sunt tendințele ce conturează preferințele în băuturi ale consumatorilor?

Pentru a vă ajuta în alegerile făcute și pentru a vă ajuta să decideți ce să achiziționați, am identificat cei opt factori principali de care țin cont consumatorii atunci când își satisfac nevoia pentru ceva nou.

Unii factori ar putea părea contradictorii, dar aceasta se datorează faptului că oamenii sunt diferiți și preferă produse diferite. Astfel, noi vă recomandăm să oferiți câte o soluție de băuturi pentru fiecare trend din cele opt.
 

1. Băuturile ca răsfăț

Calitatea cafelei a fost și va fi mereu importantă, însă consumatorii își doresc mai mult decât o cafea premium; ei caută o întreagă experiență în procesul de cumpărare. Profită de acest trend: Pentru consumatorii care își doresc o veritabilă experiență, cafeaua este băutura momentului. Extractul pur de cafea și aparatele noastre de băuturi calde conlucrează în perfectă armonie pentru a oferi consumatorului un moment aparte.
 

2. Băuturi cu gust desăvârșit

Consumatorii își doresc băuturi sănătoase dar nu vor să facă un compromis în ce privește gustul. Profită de acest trend: Consumatorii apreciază ingredientele naturale, așa că este important să le putem oferi băuturi gustoase din ingrediente de calitate. Noi ne asigurăm că procesul nostru de pregătire a cafelei este responsabil pe întreg parcursul său: de la fermieri până la consumatorii finali.
 

3. Un plus de prospețime

Pentru sezonul de vară, consumatorii își doresc o băutură ce le va potoli setea și îi va revigora. Pe de altă parte, iarna, aceștia caută o băutură care îi va încălzi și le va reda starea de bine. Profită de acest trend: Rece sau cald, consumatorii adoră gustul ceaiului NESTEA. Ceaiul cu aromă de lămâie este un  produs conceput exclusiv pentru sistemele de băuturi NESCAFÉ.
 

4. Calitate la un preț accesibil

Consumatorii caută băuturi de calitate și doresc să primească maximum pentru suma pe care o plătesc. Profită de acest trend: Pentru calitate la un preț accesibil, vă oferim orice băutură pe bază de cafea NESCAFE de la automatele noastre. Cafeaua numărul 1 în  lume garantează obținerea unor băuturi care îi va încânta pe consumatorii dumneavoastră cu fiecare pahar, la un preț convenabil.
 

5. Comoditate și disponibilitate

Deoarece ne trăim viața într-un  mod din ce în ce mai alert, parcă nu mai avem timp de nimic. Profită de acest trend: Consumatorii grăbiți care se află în căutarea unei băuturi delicioase iubesc automatele NESCAFÉ. Aceștia știu că ele reprezintă soluția atunci când sunt în căutarea unui moment perfect de relaxare iar timpul reprezintă o problemă. Dacă nu aveți unul deja, instalați-vă un automat NESCAFÉ chiar azi.
 

6. Varietate și personalizare 

Căutând constant ceva nou, consumatorii devin din ce în ce mai îndrăzneți în alegerea băuturilor. În același timp, dobândesc cunștințe noi despre băuturile lor preferate. Profită de acest trend: Este important să le oferim consumatorilor posibilitatea unei experiențe cât mai diversificate. Prin achiziționarea unei game mai extinse de produse, vom educa și fideliza consumatorii să încerce întreaga experiență NESCAFÉ.
 

7. Prospețime și gust

Consumatorii cer din ce în ce mai mult și își doresc calitate premium în produsele preparate, inovație și experiențe senzoriale de cafea. Profită de acest trend: Pentru a oferi gust, aromă, consistență, savoare și calitate, nu puteți alege altceva decât cafeaua NESCAFÉ. Mai mult, specialitățile de cafea NESCAFÉ din cafenelele noastre Cafe NESCAFÉ oferă o experiență 360 oricărui consumator care ne trece pragul.
 

8. Eficiența activității

Dincolo de calitatea băuturilor, acum contează din ce în ce mai mult siguranța, comfortul, consistența, prețul și viteza cu care le serviți. Profită de acest trend: Trebuie să lucrați cu cineva în care puteți avea încredere. Numai atunci vă veți putea ține promisiunile făcute față de consumatori. De aceea, aveți nevoie de un partener precum Nestle Professional pentru a oferi servicii profesioniste consumatorilor.
 

Alege soluția potrivită afacerii tale

Având peste 100 de ani de expertiză, dispunem de o multitudine de resurse pe care suntem pregătiți să le punem la dispoziția dumneavoastră. Beneficiați de rezultatele cercetărilor noastre de ultimă oră și profitați de avantajul competitiv pe care numai noi îl putem oferi.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii, vă rugăm să ne contactati. Construiți-vă afacerea cu ajutorul expertizei noastre!