Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Smarties

Smarties

 Despre Smarties

Delicioasele bomboane de ciocolată SMARTIES: bucuria celor mici și celor mari! Cu un design jucăuș și o varietate de culori de origine naturală, SMARTIES sunt bomboanele alese cu grijă de părinți pentru copiii lor. Sunt disponibile în două variante de ambalaj: tubul hexagonal de 38g pentru deliciul personal sau tubul circular de 130g, gata de împărțit cu prietenii.

Smarties bomboane de ciocolată cu lapte 38g

Smarties bomboane de ciocolată cu lapte 130g

Smarties mini bomboane de ciocolata cu lapte 158g

Ai parte de un desert delicios!

Citește mai multe

9 gustări delicioase de luat în vacanță

Vacanța de vară, concedii, timp de evadare și relaxare. Dacă te decizi să faci o călătorie mai lungă, mai ales dacă ai lângă tine și câțiva prichindei, vei avea nevoie de gustări pentru drum.

Cum organizezi o petrecere pentru copii?

O petrecere este clar un motiv de bucurie, mai ales atunci când vrei să îi organizezi una piticului tău. Cu toate astea, o petrecere este și un motiv de stres pentru cei mari: ce meniu vom avea, ce tematică vom alege sau cât va dura petrecerea?

Activități pe care să le faci cu familia la picnic

Picnicul este o activitate relaxantă, mai ales pentru că te poți bucura de natură și de cei dragi ție. Pe lângă faptul că te ajută să ai o stare armonioasă, ieșirea în aer liber are și rolul de a te ajuta să socializezi și de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii. Un alt avantaj este faptul că poți să faci mișcare și activități fizice