Sort by

Produse nutritive pentru copii

Angajamentul nostru: Lansarea mai multor alimente si bauturi nutritive, in special pentru mamele in devenire, proaspetele mamici si copii

Alimentatia corecta este esentiala in viata oamenilor, incepand din momentul conceptiei, prin urmare este important ca persoanele si familiile sa aiba optiuni gustoase si sanatoase pentru a le ajuta sa asimileze mai multi nutrienti, care adesea lipsesc din hrana lor.

Progresele inregistrate pana in prezent

Dorim sa imbunatatim permanent produsele noastre alimentare si bauturile pentru copii, evaluandu-le pe baza criteriilor Sistemului Nestlé de testare a profilului nutritional (Nestlé Nutritional Profiling System – NNPS), pentru a determina statutul lor de fundament nutritional (Nutritional Foundation – NF). Un produs alimentar sau o bautura trebuie sa indeplineasca toate criteriile pentru a atinge acest statut, adica noi il consideram adecvat pentru consumatori, ca parte a unei alimentatii echilibrate.

Alimente si bauturi pentru copii care indeplinesc criteriile Nestlé privind fundamentul nutritional (%)

Ar putea fi dificil sa asiguram ca produsele noastre sa fie atat nutritive, cat si gustoase, dar, prin inovatii adaptate, monitorizare atenta si planuri de actiune, 95% din alimentele si bauturile pentru copii produse de noi indeplinesc toate criteriile NNPS si deci au atins statutul NF, pana la sfarsitul anului 2016. Acestea au inclus Produsele care si-au castigat popularitatea (Popularly Positioned Products – PPP), care au marimi ale portiilor, ambalaje si canale de distributie adecvate pentru a permite celor cu venituri mai mici sa consume alimente si bauturi de calitate ridicata si hranitoare.

Obiectivul nostru pentru 2020

Pana in 2020: Atat in tarile dezvoltate, cat si in cele in curs de dezvoltare, vom concepe si vom lansa produse alimentare si bauturi care sa raspunda nevoilor nutritionale zilnice si principalelor carente nutritionale ale sugarilor, copiilor cu varste pana la 12 ani, ale proaspetelor mamici si pe cele ale mamelor in devenire.