Sort by

Oamenii nostri

Succesul nostru se bazeaza pe oamenii nostri. Nestlé ii trateaza cu respect si demnitate si se asteapa de la fiecare sa promoveze un simt al responsabilitatii personale. Recrutam oameni competenti si motivati, care ne respecta valorile, oferim oportunitati egale pentru dezvoltarea si progresul lor in cariera, le protejam intimitatea si nu toleram nicio forma de hartuire sau discriminare. In plus, ne angajam sa oferim un mediu de lucru sigur si sanatos, prin prevenirea accidentelor, vatamarilor si bolilor legate de locul de munca, pentru protejarea angajatilor, contractantilor si altor parti din cadrul lantului valoric.

Obiectivul nostru:

  • Incurajam si stimulam angajatii sa actioneze drept cei mai buni ambasadori ai valorilor Nestlé.
  • Furnizam un mediu de lucru sigur.

Progresele noastre:

La finalul anului 2016, Nestlé Romania era deja o companie foarte bine clasata pe piata romaneasca. Povestea Nestlé a inceput in 1995 cu o echipa de 6 angajati, ajungand la 900 de angajati pana la finalul anului 2015, din care 57% erau femei si 43% barbati.

O valoare esentiala privind politica resurselor umane este echilibrul dintre sexe, precum si corectitudinea si egalitatea in cazul pozitiilor de conducere, atat in fabrica din Timisoara, cat si in sediul central. In 2016, Nestlé Romania aavut in total 54% femei in pozitii de conducere, fata de 46% barbati.

Nestlé are grija de angajatii sai, acestia reprezentand cei mai de incredere ambasadori ai companiei. Toti angajatii au parte de formare nutritionala pentru a fi familiarizati cu bazele unei diete echilibrate si cu un stil de viata sanatos. Astfel, ei sunt vectori pentru sanatatea si wellness-ul familiilor si prietenilor lor. Pana la finalul anului 2016 au fost organizate 700 de ore de formare nutritionala pentru 408 angajati.

Grija pentru familie este o valoare esentiala a companiei, inca de la inceputurile sale. Nestlé incurajeaza echilibrul intre viata profesionala si cea de familie. Pana la finalul anului 2016 au fost luate mai multe masuri pentru realizarea acestui obiectiv: bonusuri pentru evenimente in familie sau un program de lucru flexibil. In anii urmatori, compania va continua sa dezvolte acest aspect, adaugand si alte masuri.

Siguranta angajatilor nostri este esentiala pentru Nestlé Romania, unul din obiectivele majore referitoare la resursele umane fiind lipsa accidentelor. In 2016, nu s-a inregistrat niciun accident la locul de munca. Pentru realizarea acestui obiectiv exista audituri frecvente referitoare la riscuri, in special in fabrica din Timisoara, unde au fost luate masuri stricte pentru eliminarea completa a oricarei posibilitati de accident la locul de munca.

Printre aceste masuri luate in fabrica pana la finalul anului 2016 au fost implementarea unui echipament de siguranta in fabrica pentru angajati si vizitatori; o procedura stricta pentru manipularea materiilor prime de mari dimensiuni; interzicerea accesului uman si manipularea automata a sacilor cu materii prime de mari dimensiuni; interzicerea accesului in zonele unde se afla cuptoarele, din fabrica; instruiri frecvente privind siguranta.

In viitor, Nestlé Romania va planifica si implementa in continuare masuri si proceduri pentru imbunatatirea sigurantei angajatilor sai si a echilibrului dintre viata lor profesionala si cea de familie.