Sort by

Acces si conservare

Angajamentul nostru: Sensibilizarea publicului cu privire la conservarea apei si imbunatatirea accesului la apa si salubrizare in tot lantul nostru valoric

Colaboram cu parteneri in vederea imbunatatirii accesului la apa si salubrizare in tot lantul nostru valoric. Sprijinim initiativele de educatie, pentru a ajuta angajatii, comunitatile, furnizorii si consumatorii sa ia decizii mai bine informate cu privire la modul in care pot proteja apa.

Obiectivul nostru in 2016

Pana in 2016: 350 000 de beneficiari din comunitati locale au acces la proiecte in domeniul apei, salubrizarii sau igienei, in apropierea unitatilor noastre de productie si in lanturile principale de aprovizionare din agricultura.

Rezultate obtinute pana acum

Inca din 2002, am colaborat ca parteneri cu Federatia Internationala de Cruce Rosie si cu Societatile de Semiluna Rosie (International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies – IFRC) din Africa, cu un accent mai mare pe imbunatatirea accesului la apa curata, salubrizare si igiena in comunitatile rurale.

Sprijinim initiativa globala a IFRC pentru apa si salubrizare (Global Water and Sanitation Initiative – GWSI), o initiativa ce vizeaza asigurarea apei potabile si a salubrizarii pentru 30 de milioane de persoane de pe glob, pana in 2030. In 2016, am finalizat cea de-a patra etapa a activitatilor pe care le desfasuram in Coasta de Fildes, sprijinind IFRC in derularea activitatilor WASH in Ghana. Proiectul pentru apa, salubrizare si igiena durabile in Ghana (Sustainable Water, Sanitation and Hygiene Project – Gha-WASH) urmareste ca, pana in 2017, sa asigure populatiilor rurale din zonele estice ale tarii, precum si din regiunea Ashanti, accesul la WASH pana in 2017. Gha-WASH are potentialul de a creste accesul la apa potabila, salubrizare si igiena pentru 76 300 de persoane, in scoli si comunitati, si de a oferi instruire in domeniul sigurantei apei. De asemenea, am inaugurat o noua uzina de apa in Pakistan.

Obiectivele noastre pentru 2020

Pana in 2017: Implementarea tuturor planurilor de masuri corective decurgand din desfasurarea la nivel global a autoevaluarilor de tip WBSCD WASH Pledge pentru apa potabila, salubrizare si igiena la locul de munca, in sediile Nestlé.

Pana in 2020: 600 000 de beneficiari din comunitati locale vor avea acces la proiecte in domeniul apei, salubrizarii sau igienei, in apropierea unitatilor noastre de productie si in principalele lanturi de aprovizionare din agricultura.