Sort by
Sort by

Capitalul natural

Angajamentul nostru: Conservarea capitalului natural, inclusiv a padurilor

 

 

 

Suntem constienti de faptul ca succesul nostru pe termen lung depinde de capitalul natural, in special de paduri, terenuri, soluri si ape. Intentionam sa ne dezvoltam activitatile si operatiunile de protejare a capitalului natural, actionand ca un administrator responsabil al resurselor naturale, in special in privinta conservarii resurselor de apa, a unei defrisari nete egale cu zero pana in 2020, a gestionarii solurilor si a conservarii biodiversitatii.

Obiectivul nostru in 2016

Pana in 2016: 40% din volumul celor 12 categorii prioritare de materii prime au fost evaluate pe baza cerintelor Orientarii privind Aprovizionarea Responsabila (Responsible Sourcing Guideline – RSG) si concluzia a fost ca sunt conforme, sau am initiat si avem in derulare planuri de imbunatatire pentru conservarea capitalului natural.

Rezultate obtinute pana acum

Continuam sa implementam aceasta orientare in lanturile de aprovizionare pentru cele 12 categorii prioritare. Combatem, in mod proactiv, defrisarea in cazul categoriilor considerate critice, care includ uleiul de palmier, soia si celuloza si hartia. Colaboram cu furnizorii pentru a le cartografia aprovizionarea, a le evalua performanta si a le sprijini activitatile de imbunatatire. Alte categorii, incluzand carnea, produsele lactate, cerealele, cacaua si cafeaua, pot pune probleme specifice, in functie de locurile in care sunt cultivate, care sunt abordate in mod corespunzator. In calitate de membru al Coalitiei pentru Capitalul Natural, Nestlé a condus protocolul pentru Capitalul Natural in 2016, prin divizia sa Nespresso. Protocolul sprijina organizatiile in evaluarea efectelor pe care le produc si a dependentelor lor de natura.

Obiectivul nostru pentru 2020

Pana in 2020: 70% din volumul celor 12 categorii prioritare de materii prime ale noastre vor fi evaluate pe baza cerintelor Orientarii noastre privind

Aprovizionarea Responsabila, iar rezultatele vor arata ca acestea sunt conforme, sau vom derula planuri de imbunatatire pentru conservarea capitalului natural.