Sort by

Transparenta si implicare

Angajamentul nostru: promovarea transparentei si implicarea proactiva, pe termen lung, in politica in domeniul climei

Consideram ca Nestlé este in masura sa isi demonstreze pozitia de lider in combaterea schimbarilor climatice. Scopul nostru este sa asiguram continuitatea propriei afaceri si propriului lant de aprovizionare, in timp ce protejam planeta. Prin urmare, vom continua sa colaboram cu partile interesate, pentru a identifica solutii la provocarile legate de mediu, provocari amplificate de schimbarile climatice.

Obiectivul nostru in 2016

Pana in 2016: Furnizarea de informatii privind schimbarile climei, in pachetul nostru de raportare anuala, utilizand Cadrul de raportare privind schimbarile climatice elaborat de organizatia non-profit „Climate Disclosure Standards Board”.

Rezultate obtinute pana acum

Schimbarea climei constituie o provocare globala si necesita un raspuns comun. Nestlé conduce si participa in mod activ la mai multe initiative pe care le consideram a fi in concordanta cu angajamentele noastre explicite. Aceste initiative reflecta respectul nostru fata de societate, mediu si fata de generatiile viitoare.

Ne-am atins tinta de furnizare de informatii privind schimbarile climatice in pachetul nostru de Raportare anuala, utilizand Cadrul de raportare privind schimbarile climatice.

In anul 2016, ne-am alaturat initiativei „Feed the Future” (Hrana pentru viitor) pentru culturi de cacao inteligente din punct de vedere climatic, al carei scop este sa sprijine micii producatori de cacao din Ghana si Coasta de Fildes in adoptarea de practici agricole care sa compenseze problemele schimbarilor climatice.

Eforturile noastre sunt in continuare aliniate la cele sase initiative ale CDP, de combatere a schimbarilor climatice, care sunt concentrate pe obiective privind reducerea GHG, avand la baza date stiintifice, energia electrica regenerabila, despaduririle, raportarea asupra schimbarilor climatice, implicarea in politica in domeniul schimbarilor climatice si tarifarea emisiilor de carbon.

In urma unei analize atente, am extins pana in 2020 obiectivul nostru de implementare a Ghidului pentru o implicare corporativa responsabila in politica in domeniul climei.

Obiectivul nostru pentru 2020

Pana in 2020: Implementarea Ghidului pentru o implicare corporativa responsabila in politica in domeniul climei, elaborat de catre CDP, UN Global Compact (UNGC), Ceres, The Climate Group, World Wide Fund for Nature (WWF) si World Resources Institute (WRI).