Sort results by
Sort results by

Nestlé face echipa buna cu Romania

Compania Nestlé este prezenta in Romania din anul 1995. Printre marcile comercializate de noi se numara brandurile de cafea NESCAFE, cuburile si supele MAGGI si napolitanele JOE.

De mai bine de 14 ani investim permanent in piata romaneasca, fata de care ne-am asumat un angajament ferm si de lunga durata.

Programele si proiectele noastre includ educatie nutritionala si cercetare, suport financiar pentru actiuni de caritate, educare si formare, activitati fizice si donatii de alimente.

De asemenea, pentru ca beneficiem de experienta si traditia grupului in dezvoltarea programelor informationale si educationale am implementat cu succes in Romania proiecte ca "Mic dejun cu cereale!", "Cluburi de miscare si distractie", “People Building Brands”.

Este in cultura companiei noastre sa oferim mereu posibilitati de dezvoltare tinerilor prin implicarea noastra in diverse programe dedicate lor. Am fost alaturi de zeci de studenti romani prin proiectele de training pe care le-am dezvoltat in facultati. Pe cei mai merituosi dintre acestia i-am invitat sa invete si sa lucreze chiar in cadrul Nestlé Romania.

Prin introducerea pe piata a unor produse adaptate preferintelor consumatorilor romani si prin respectarea ritmului de dezvoltare a puterii de consum, vom duce mai departe traditia Nestlé pentru produse cu un gust si o calitate superioare.

Nestlé va asigura disponibilitatea si vizibilitatea produselor sale, la cele mai inalte standarde de calitate, printr-o prezenta corespunzatoare in mediul comercial romanesc si prin parteneriate cu toti clientii sai.

Nestlé Romania isi propune sa fie considerata cea mai buna companie de produse alimentare din Romania, atat de catre consumatori, cat si de clientii sai, datorita calitatii si profesionalismului serviciilor oferite.