Sort by

Promisiunea 5: Comunicam transparent pentru a te ajuta sa faci cele mai bune alegeri

 

Avem un sistem unic de comunicare nutritionala pe ambalaj  

Busola nutritionala Nestlé si Consumul de Referinta

Busola nutritionala si Consumul de Referinta sunt implementate in procent de 100% pe toate produsele relevante.* 

* Categoriile care nu intra in aria de implementare Busolei Nutritionale Nestlé sunt: Purina hrana pentru animale, cafeaua solubila pura. Categoriile care nu intra in scopul implementarii “Consumului de Referinta” sunt: Nestlé Nutrition, Nestlé Professional, Purina hrana pentru animale, cafeaua solubila pura si dulciurile pentru cadouri. 

Portia potrivita si sistemul "Dincolo de Eticheta"

  • Stabilirea portiilor potrivite si comunicarea lor intr-un mod intuitiv pentru a ajuta consumatorii sa se bucure de produsele Nestlé intr-o alimentatie echilibrata este o prioritate pentru compania noastra. Incurajam o alimentatie echilibrata prin furnizarea de informatii cu privire la portiile recomandate intr-un mod intuitiv pe ambalajele produselor noastre. 
  • Napolitanele Joe, cerealele de mic dejun Nestle, Maggi Ideea Zilei Paste si Retete la punga, cacaua instant Nesquik Opti-Start si ciocolata Kit Kat cu interior de napolitana se afla printre produsele care comunica portia potrivita pe ambalaje. 
  • Oferim consumatorilor informatii cu privire la nutritie, mediul inconjurator si societate prin scanarea QR codurilor de pe etichetele produselor Nestlé.

Exploreaza si celelalte promisiuni Nestlé: