Rezultate Promisiunile Nestlé

In calitate de lider in nutritie, sanatate si wellness, Nestlé si-a propus sa imbunatateasca permanent produsele, sa ofere indivizilor si familiilor alimente si bauturi mai gustoase si mai sanatoase. Acest capitol prezinta un sumar al activitatii Nestlé de a oferi produse de calitate, ce reprezinta o alegere buna, respectand in acelasi timp o dieta echilibrata si un stil de viata activ.

Obiectivul de baza al Nestlé este imbunatatirea calitatii vietii de zi cu zi a consumatorilor de pretutindeni, oferindu- le alimente si bauturi mai gustoase si mai sanatoase si incurajand un stil de viata sanatos. In Romania, Nestlé s-a angajat sa respecte un program pe termen lung, 10 Promisiuni tinute zi de zi pentru o viata mai buna.

Prin cele 10 promisiuni, Nestlé se asigura in continuare ca toate produsele indeplinesc cele mai stricte criterii nutritionale si innoieste permanent retetele produselor in contextul unei diete echilibrate, ducand mai departe si programele educationale in colaborare cu partenerii care sprijina intens un stil de viata sanatos.

mama si copil

Crestem generatii sanatoase

Nestlé este singurul producator care obtine proteine partial hidrolizate prin OPTIPRO (o tehnologie, un amestec unic de proteine de zer impartite in bucati mai mici).

copil

Imbunatatim permanent produsele pentru copii

Pana in 2016, 100% din cerealele pentru micul dejun si batoanele de cereale au continut mai putin de noua grame de zahar per portie.

copii miscare

Promovam un stil de viata sanatos pentru copii

Nestlé Romania este membru fondator al miscarii nationale „Si eu traiesc sanatos!” – SETS din Romania,

oameni

Oferim dulciuri pentru o dieta echilibrata

Pana la finalul anului 2016, am realizat 92% din totalul de Vanzari Net Net (NNS) din produsele care indeplinesc toate criteriile Sistemului de Configurare Nutritionala Nestlé.

femeie cumparaturi

Comunicam in mod transparent

Pentru a-i sprijini pe consumatori sa inteleaga mai bine valorile nutritionale ale produselor, Nestlé a creat un sistem unic de comunicare pe etichete.

grasimi

Eliminam grasimile nesanatoase

Pana la finalul anului 2016, peste 99% din produsele alimentare Nestlé din Romania nu contineau acizi grasi trans.

caine si femeie

Avem grija de animalele de companie

Nestlé include in portofoliul sau o gama de produse special creata pentru varsta si dimensiunea animalelor de companie.

cafea

Asiguram placerea cafelei naturale in fiecare zi

Nestlé se angajeaza sa distribuie 220 de milioane de rasaduri de plante de cafea de inalta calitate.

ingrediente

Imbunatatim continuu retetele produselor noastre

Nestlé isi imbunatateste continuu produsele culinare din portofoliu, pentru a garanta un gust delicios si pentru a respecta principiile unei diete echilibrate.