Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rezultate Promisiunile Nestlé

In calitate de lider in nutritie, sanatate si wellness, Nestlé si-a propus sa imbunatateasca permanent produsele, sa ofere indivizilor si familiilor alimente si bauturi mai gustoase si mai sanatoase. Acest capitol prezinta un sumar al activitatii Nestlé de a oferi produse de calitate, ce reprezinta o alegere buna, respectand in acelasi timp o dieta echilibrata si un stil de viata activ.

Obiectivul de baza al Nestlé este imbunatatirea calitatii vietii de zi cu zi a consumatorilor de pretutindeni, oferindu- le alimente si bauturi mai gustoase si mai sanatoase si incurajand un stil de viata sanatos. In Romania, Nestlé s-a angajat sa respecte un program pe termen lung, 10 Promisiuni tinute zi de zi pentru o viata mai buna.

Prin cele 10 promisiuni, Nestlé se asigura in continuare ca toate produsele indeplinesc cele mai stricte criterii nutritionale si innoieste permanent retetele produselor in contextul unei diete echilibrate, ducand mai departe si programele educationale in colaborare cu partenerii care sprijina intens un stil de viata sanatos.

mama si copil
Rezultate promisiunea 1
Nestlé este singurul producator care obtine proteine partial hidrolizate prin OPTIPRO (o tehnologie, un amestec unic de proteine de zer impartite in bucati mai mici).
copil
Rezultate promisiunea 2
Pana in 2016, 100% din cerealele pentru micul dejun si batoanele de cereale au continut mai putin de noua grame de zahar per portie.
copii miscare
Rezultate promisiunea 3
Nestlé Romania este membru fondator al miscarii nationale „Si eu traiesc sanatos!” – SETS din Romania,
oameni
Rezultate promisiunea 4
Pana la finalul anului 2016, am realizat 92% din totalul de Vanzari Net Net (NNS) din produsele care indeplinesc toate criteriile Sistemului de Configurare Nutritionala Nestlé.
femeie cumparaturi
Rezultate promisiunea 5
Pentru a-i sprijini pe consumatori sa inteleaga mai bine valorile nutritionale ale produselor, Nestlé a creat un sistem unic de comunicare pe etichete.
grasimi
Promisiunea 6
Pana la finalul anului 2016, peste 99% din produsele alimentare Nestlé din Romania nu contineau acizi grasi trans.
caine si femeie
Rezultate promisiunea 8
Nestlé include in portofoliul sau o gama de produse special creata pentru varsta si dimensiunea animalelor de companie.
cafea
Rezultate promisiunea 9
Nestlé se angajeaza sa distribuie 220 de milioane de rasaduri de plante de cafea de inalta calitate.
ingrediente
Rezultate promisiunea 10
Nestlé isi imbunatateste continuu produsele culinare din portofoliu, pentru a garanta un gust delicios si pentru a respecta principiile unei diete echilibrate.