Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comunicam in mod transparent

 

Obiectivul nostru:

Ajutam indivizii si familiile sa faca alegerile potrivite in ceea ce priveste alimentatia, prin informatiile nutritionale transparente si clare de pe ambalaj.

Progresele noastre:

Pentru a-i sprijini pe consumatori sa inteleaga mai bine valorile nutritionale ale produselor, Nestlé a creat un sistem unic de comunicare pe etichete. Acesta include Busola Nutritionala, creata special pentru a oferi informatii despre beneficiile produselor sau sfaturi pentru un stil de viata sanatos si activ, alaturi de un tabel nutritional. Din 2006, Nestlé a introdus si Ghidul de Cantitati Zilnice, prezentat pe partea din fata a ambalajului, oferind informatii succinte despre contributia produselor in cadrul portiei zilnice recomandate de energie si nutrienti esentiali.

In prezent, Busola Nutritionala si Ghidul de cantitati zilnice sunt implementate pe 100% din produsele relevante de pe piata romaneasca. Produsele la care nu se aplica implementarea Busolei Nutritionale sunt cele care contin un ingredient, cum ar fi cafeaua solubila pura si produsele pentru ingrijirea animalelor de companie, datorita specificitatii lor.

Din 2015, Nestlé a inceput implementarea Ghidului de Portii pe etichetele produselor. Acesta arata ca produsele Nestlé pot face parte dintr-o dieta echilibrata si un stil de viata activ, cu conditia ca ele sa fie consumate in cantitati adecvate, asa cum se recomanda pe ambalaj.

Pana acum, napolitanele Joe, produsele culinare Maggi, cerealele Nestlé si cacao instant Nesquik sunt marci care au implementat initiativa Ghidului de Portii pe majoritatea produselor.