Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Crestem generatii sanatoase

 

 

Progresele noastre:

Laptele matern este cel mai bun pentru copii. Nestlé recunoaste intaietatea, valoarea si superioritatea acestuia si sprijina alaptarea exclusiva, ca fiind recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS). Pentru situatiile in care furnizorii de servicii medicale decid ca alaptarea nu este posibila, formula pentru sugari este cel mai bun substitut. Incepand din 2011, Nestlé face parte din seria indicelui FTSE4Good, un indice global care masoara performanta companiilor ce indeplinesc standarde de responsabilitate corporativa recunoscute la nivel global, incluzand criterii clare privind comercializarea substitutelor pentru laptele matern.

Nestlé este singurul producator care obtine proteine partial hidrolizate prin OPTIPRO (o tehnologie, un amestec unic de proteine de zer impartite in bucati mai mici).

O portie de cereale Nestlé contine peste 50% din portia de fier zilnica recomandata, precum si vitamina C, care ajuta la absorbtia fierului in corpul copilului. Nestlé implementeaza permanent activitati pentru promovarea unei diete sanatoase in primele 1.000 de zile de viata. De exemplu, pentru a incuraja parintii din Romania sa adopte obiceiuri nutritionale sanatoase pentru copiii lor in prima etapa a vietii (pana la trei ani), Nestlé Romania si partenerii sai au lansat, in 2011, campania educationala Nestlé, Incepe Sanatos, Creste Sanatos.

Campania reprezinta un angajament solid de a hrani o generatie mai sanatoasa, oferind parintilor, medicilor si intregii familii, sprijin pentru o nutritie benefica si informatii pentru cresterea si dezvoltarea optima a copilului de la nastere pana la varsta prescolara. Misiunea Nestlé este aceea de a intelege mamele, de a le asculta si de a le oferi informatiile de care au nevoie pentru a lua cele mai bune decizii pentru copiii lor si pentru a sprijini cresterea unor generatii sanatoase.