Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Oferim dulciuri pentru o dieta echilibrata

 

Obiectivul nostru:

Imbunatatim permanent produsele reducand cantitatea de zahar si grasimi saturate si mentinand, in acelasi timp, gustul unic.

 

Progresele noastre: Imbunatatim permanent retetele dulciurilor, reducand considerabil continutul de zahar si grasimi saturate si pastrand, in acelasi timp, gustul unic. De exemplu, napolitanele JOE respecta criteriile noastre nutritionale stricte datorita carora devin alegerea potrivita in cadrul unui stil de viata activ, cu o alimentatie sanatoasa.

Pentru evaluarea profilului nutritional al produselor, Nestlé a implementat o metodologie bazata pe recomandarile autoritatilor in sanatate publica, precum OrganizatiaMondiala a Sanatatii. Acesta se numeste Sistemul de Configurare Nutritionala Nestlé. Contributia nutritionala a fiecarui produs a fost analizata luand in considerare rolul sau intr-o dieta echilibrata, ingredientele si portia recomandata.

Prin acest sistem, Nestlé poate evalua daca un produs este echilibrat din punct de vedere nutritional. Aceasta inseamna ca produsul trebuie sa indeplineasca criteriile nutritionale necesare pentru a fi o alegere buna intr-o dieta echilibrata. Valorile nutritionale per portie sunt evaluate in functie de energie, grasimi saturate, grasimi trans, grasimi totale, fructoza, sodiu si zahar adaugat.

Pana la finalul anului 2016, am realizat 92% din totalul de Vanzari Net Net (NNS) din produsele care indeplinesc toate criteriile Sistemului de Configurare Nutritionala Nestlé. In plus, 100% din produsele companiei care se adreseaza copiilor respecta criteriile nutritionale Nestlé.