Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Avem grija de animalele de companie

 

Angajamentul nostru:

In desfasurare: Furnizam o gama de produse de inalta calitate si educam cu privire la importanta sanatatii pe termen lung a animalelor de companie.

Progresele noastre:

Nestlé include in portofoliul sau o gama de produse special creata pentru varsta si dimensiunea animalelor de companie, cu nutrientii de care au nevoie, protejandu-le astfel sanatatea si dezvoltarea pe termen lung.

Nestlé sustine prima banca de sange pentru animale de companie din Romania, Hemopet, oferind donatorilor si primitorilor de sange, caini si pisici, produse de recuperare medicala si produse de intretinere a sanatatii pe termen lung.

Nestlé a lansat si programul de constientizare „Sterilizarea este buna”, cu informatii despre sterilizare si efectele sale. Sanatatea pisicilor este sustinuta prin furnizarea de produse de inalta calitate precum Pro Plan Cat Sterilised cu OPTIRENAL, o formula patentata de Purina, cu rezultate dovedite in protejarea sanatatii sistemului renal al pisicilor. In Romania, Nestlé are parteneriate si cu asociatii precum Asociatia ROBI Association si Asociatia GIA, pentru sprijinirea eforturilor de hranire si sterilizare a pisicilor din adaposturi.

In 2011, in parteneriat cu ARPAC (Asociatia Romana a Producatorilor de Hrana pentru Animale de Companie), Nestlé s-a implicat in Pet ABC, un program educational menit sa aduca in atentia copiilor detaliile esentiale privind detinerea responsabila a unui animal de companie si sa informeze publicul larg asupra aspectelor pozitive ale afectiunii pentru un animal si modului de a detine cu responsabilitate un animal de companie.

Obiectivul principal al acestui program este cresterea numarului de detinatori responsabili de animale de companie si a interesului acestora fata de educatia nutritionala.

In 2016, programul a implicat:

  • 120 de scoli din Bucuresti si alte 20 de orase din Romania;
  • 8.000 de elevi, alaturi de profesori si parinti, care au invatat, cu sprijinul voluntarilor si al veterinarilor, cum sa detina in mod responsabil un animal de companie;
  • In plus, peste 200 de profesori au folosit materiale educationale si au organizat activitati in clasa.