Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Asiguram placerea cafelei naturale in fiecare zi

 

Cafeaua solubila este realizata din 100% boabe de cafea. Selectam cu grija boabe de inalta calitate Arabica si Robusta pentru NESCAFÉ, pentru a ne asigura ca fiecare ceasca ofera o experienta unica a cafelei.

Angajamentul nostru:

  • Crestem gradul de sustenabilitate pentru a garanta placerea cafelei naturale in viitor.
  • Pana in 2020, Nestlé, prin NESCAFÉ, se angajeaza sa distribuie peste 200 de milioane de rasaduri de plante.

  

Progresele noastre:

Nestlé, prin marca NESCAFÉ, implementeaza programe pentru a garanta viabilitatea culturilor de cafea. Schimbarile de clima, diferitele boli ale plantei de cafea, tehnicile ineficiente de cultivare si migrarea in masa a populatiei din regiunile agricole catre orase sunt factori care pun in pericol viitorul plantatiilor de cafea. Pentru a asigura viitorul cafelei, compania colaboreaza cu fermierii si ii ajuta sa obtina recolte bune, cu plante sanatoase. Astfel, Nestlé contribuie la viitorul cafelei.

La nivel global, in cele 15 tari din Centura Cafelei unde se desfasoara initiativa NESCAFÉ, Nestlé se angajeaza sa distribuie 220 de milioane de rasaduri de plante de cafea de inalta calitate. Pana la finalul anului 2016, au fost distribuite peste 95 de milioane de rasaduri de plante si au fost livrate peste 36.000 de ore de consiliere pentru fermieri, cu ajutorul agronomilor parteneri NESCAFE.