Sort by

Nestlé 25 de ani

c

Creștem împreună

11

Împreună e un cuvânt
pe care îl auzim des zilele acestea. Pentru noi, împreună e o experiență pe care o trăim de 25 de ani cu intensitate, cu bucurii și cu provocări, cu surprize și cu planuri, cu fapte și cu multe visuri pentru următorii ani.

Leszek Wacirz
Crestem impreuna de 25 de ani

Împreună e o experiență
pe care o trăim cu entuziasm alături de parteneri, angajați, furnizori, comunitățile din care facem parte și mai ales alături de cei care ne aleg produsele în fiecare zi.

vizual video 2
vizual video 2

Povești care ne cresc
Dincolo de rafturi, dincolo de produse și cifre, colegii și partenerii noștri sunt cei care fac posibile diminețile cu aromă de cafea, pauzele pline de energie într-o zi de muncă și momentele când ne strângem toți în bucătărie să gătim ceva bun. La 25 de ani îi ascultăm și dăm voce experienței pe care ei o au alături de Nestlé de atâta timp. Ascultă poveștile care ne motivează să creștem împreună în următorii 25 de ani!

video 3
video 3

Impact în economie
Pentru noi, un sfert de secol se măsoară în valoarea pe care o aducem în economia și comunitățile din România. Cifră de afaceri, joburi și nivel de salarizare, contribuții la bugetul de stat, toate trasează clar impactul direct pe care îl avem în economia României. Amprenta noastră economică produce efecte de-a lungul întregului lanț valoric. Împreună cu partenerii noștri generăm creștere în economia națională, o creștere pe care o măsurăm într-un studiu de impact în economie.

video 4
Crestem impreuna de 25 de ani

Creating Shared Value
O viață sănătoasă începe cu o lume curată și comunități puternice, iar aceasta este responsabilitatea noastră, a tuturor. Aici, acasă, în România, punem umărul să construim o viață plină de iubire pentru cei mici și mari, pentru oameni și animalele de companie care le fac viața mai frumoasă, pentru comunități și natură.

video 5
video 5

Creștem idei pentru viitor
Vrem să-i recompensăm pe cei care fac schimbarea pe care doresc să o vadă în comunitățile lor. În acest sens, zece dintre brandurile noastre susțin financiar primul agregator Nestlé de idei pentru România, deschis proiectelor care promovează un stil de viață sănătos, soluții pentru mediu și parenting, sprijină dezvoltarea tinerilor și grija pentru animalele de companie.

video 6
video 6

Un mediu curat pentru generațiile viitoare
25.000 de molizi prind rădăcini la Voineasa. Plantăm un număr simbolic pentru aniversarea a 25 de ani. Molizii urmează celor 30.000 de salcâmi plantați anul trecut, colectărilor repetate de deșeuri și primului studiu de biodiversitate pentru Parcul Național Cozia susținut de Nestlé, toate în cadrul unui proiect drag nouă: Popas.

video 7
video 7

Creștem împreună următorii 25 de ani

video 8
video 8
Logo Nestle