Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sort by
Sort by

Abordarea noastră față de materiile prime produse în mod sustenabil

Peisaj cu camp agricol

La baza unei alimentații sănătoase se află calitatea ingredientelor, solurile și ecosistemele în care acestea sunt cultivate și condițiile oamenilor care le produc.

Ne propunem să achiziționăm ingrediente care sunt trasabile și care au fost produse folosind metode ce promovează practicile detaliate în Cerințele de Bază pentru Aprovizionare Responsabilă.

 

Progresul nostru către materii prime produse în mod durabil

44.5 %

Abordarea noastră privind Aprovizionarea Responsabilă

Abordarea noastră în ceea ce privește achiziționarea durabilă are ca scop construirea fundamentelor pentru avansarea sistemelor alimentare regenerative la scară largă. Credem că poate contribui la transformarea practicilor de producție agricolă într-un mod care să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor, naturii și climei.

Politica noastră "Produced Sustainably" se aplică la 14 ingrediente cheie, care reprezintă 95% din achizițiile noastre anuale în volum. Acestea includ: cereale și grâne, cacao, nucă de cocos, cafea, produse lactate, pește și fructe de mare, alune de pădure, carne, păsări și ouă, ulei de palmier, celuloză și hârtie, soia, condimente, zahăr și legume.

Odată implementată complet, Aprovizionarea Responsabilă va asigura că, pentru aceste 14 ingrediente-cheie:

  • Materia primă este trasabilă până la originea sa;
  • Sisteme HREDD sunt puse în aplicare la nivelul furnizorilor direcți;
  • Volumele achiziționate de Nestlé prin furnizorii direcți sunt conforme cu Cerințele de Bază pentru Aprovizionare Responsabilă, la nivelul unităților de producție.

Indicatorul nostru de performanță pentru Aprovizionare Responsabilă (KPI) măsoară conformitatea volumelor la nivelul sursei de proveniență cu cerințele menționate. În rapoartele noastre, un ingredient este considerat aprovizionat responsabil dacă poate fi trasat până în țări cu risc scăzut sau a fost evaluat ca fiind conform cu Cerințele de Bază prin una dintre următoarele metode:

Începând cu anul 2025, vom evalua și furnizorii noștri de nivel 1 în ceea ce privește respectarea HREDD – luând în considerare sistemele, procesele și progresele acestora în aceste domenii.

Camp cu maci

Cei patru piloni principali ai abordării noastre

  • Mediul înconjurător
    Cerințele de Bază pentru Aprovizionare Responsabilă includ obligații privind identificarea și reducerea efectelor asupra mediului, precum și minimizarea impactului acestora.

    Ne concentrăm în continuare pe obținerea și menținerea statutului de fără defrișări evaluat pentru carne, ulei de palmier, pastă și hârtie, soia și zahăr, domenii în care am înregistrat deja progrese. Ne propunem ca lanțurile noastre primare de aprovizionare cu cafea și cacao să fie evaluate ca fiind fără defrișări până în 2025.

    Prin Programul Global de Reîmpădurire, ne propunem, de asemenea, să plantăm milioane de copaci până în 2030, ca parte a 16 inițiative la nivel de peisaj din întreaga lume.
    poienita intr=o padure
  • Drepturile omului
    Ne angajăm să creștem gradul de conștientizare, să promovăm cele mai bune practici și să ne susținem angajații de-a lungul lanțului nostru valoric, în operațiunile și lanțurile noastre de aprovizionare. Dorim să contribuim la crearea unui viitor mai rezilient și mai echitabil pentru toată lumea – de la fermieri și familiile acestora, până la angajații și consumatorii noștri.

    Angajamentele noastre, prezentate în Human Rights Framework and Roadmap, și acțiunile noastre, prezentate în planurile noastre de acțiune privind problemele semnificative, sunt cheia pentru a permite o tranziție echitabilă către un sistem alimentar regenerativ. Vom folosi dimensiunea și resursele noastre pentru a identifica și aborda riscurile în întreaga noastră afacere.
    Mama cu fetita sa care o tine in spate
  • Bunăstarea animalelor
    Vrem ca animalele din lanțurile noastre de aprovizionare pentru mărfuri să fie tratate cu demnitate și să fie în condiții bune de sănătate. Am extins rapid achiziția de ouă din găini crescute la sol: 100% din ouăle noastre sunt deja certificate ca fiind obținute de la găini care nu sunt crescute în baterii în Statele Unite și Europa și lucrăm să atingem 100% la nivel global, până în 2025.

    Pentru produsele lactate, folosim senzori avansați și tehnici de monitorizare pentru a verifica bunăstarea bovinelor care furnizează laptele pe care îl folosim. Introducerea unor sisteme variate de pășunat va permite vacilor să pască în aer liber pentru perioade mai lungi ale anului.
    Vaci pe camp
  • Transparență
    Ne dedicăm transparenței. Îmbunătățirea trasabilității originilor materiilor prime și înțelegerea modului în care acestea sunt produse reprezintă un element important al practicilor noastre de aprovizionare durabilă.

    Obținerea vizibilității asupra lanțurilor de aprovizionare influențează capacitatea noastră de a monitoriza și de a îmbunătăți practicile de mediu și sociale ale furnizorilor.
    fermier care inspectează recolta