Sort by
Sort by

Sănătatea, bunăstarea și siguranța la locul de muncă

Angajați fericiți

La fel cum ne propunem să fim o "forță pentru bine" în societate, prin care încercăm să facem bine în tot ceea ce facem, suntem, de asemenea, hotărâți să susținem îmbunătățirea sănătății, bunăstării și siguranței angajaților noștri.

Înțelegem că sănătatea angajaților este crucială pentru o afacere de succes - oamenii sănătoși tind să fie mai fericiți, mai implicați și mai productivi. Lucrăm din greu pentru a înțelege riscurile pentru sănătate ale angajaților noștri, în scopul de a dezvolta intervenții strategice, țintite și bazate pe dovezi. În cele din urmă, dorim să inspirăm oamenii noștri și familiile lor să aleagă un viitor mai sănătos pentru ei înșiși.

Adoptăm măsuri pentru un viitor mai sănătos

108830
156600
509974

Asigurarea unui mediu de lucru sănătos

Viziunea noastră privind sănătatea și bunăstarea angajaților oferă mijloacele de monitorizare a riscurilor cu care ne confruntăm și de măsurare a progresului în raport cu acestea, cu programe specifice pentru a încuraja activitatea fizică, pauzele active, alimentația sănătoasă și sănătatea mentală bună.

Angajații pot accesa programe de instruire și conținut digital axat pe sănătatea mentală, precum și programe de telemedicină și asistență pentru angajați. Încurajăm angajații să-și monitorizeze indicele de masă corporală, nivelul zahărului din sânge, tensiunea arterială și colesterolul în mod constant și să colaboreze cu reprezentanții angajaților pentru a se asigura că nevoile lor sunt îndeplinite.

Angajați care fac exerciții fizice

Strategia noastră privind sănătatea angajaților

Ne propunem să inspirăm și să împuternicim oamenii noștri să aleagă un viitor mai sănătos pentru ei înșiși, familiile lor și pentru activitatea lor alături de noi.  

Abordarea noastră implică:

  • Protejarea angajaților noștri prin anticiparea și gestionarea riscurilor pentru sănătatea la locul de muncă  
  • Promovarea sănătății și bunăstării prin oferirea de programe și soluții care încurajează angajații noștri să-și asume responsabilitatea și să adopte o abordare de "învață, simte și alege"  
  • Susținerea angajaților noștri în timpul și după accidentări și/sau boli, contribuind la obținerea rezultatelor optime în ceea ce privește sănătatea  
  • Promovarea unui mediu în care angajații experimentează un leadership bazat pe empatie.

Această abordare este susținută de principiile respectării intimității și alegerilor personale, facilitarea luării deciziilor informate și susținerea unui mediu de lucru sănătos și condiții de muncă adecvate.

Trăind o viață mai sănătoasă

Viziunea noastră privind sănătatea și bunăstarea angajaților este o componentă cheie a strategiei noastre generale de afaceri și este prezentată în Roadmap for Employee Health. Aceasta stabilește obiective legate de activitatea fizică, alimentația sănătoasă și sănătatea mentală, precum și modul în care aceste obiective ar trebui monitorizate pentru a măsura progresul și a aduce îmbunătățiri. #HealthyLives, programul nostru global de instruire, este disponibil în 16 limbi și include îndrumări și exerciții interactive pe patru piloni: activitate fizică, somn, nutriție și sănătate mentală. 

Angajat care lucreaza de acasa

O atenție sporită în ceea ce privește sănătatea mentală

Lucrul de acasă poate contribui la reducerea activității fizice și a contactului social, ceea ce poate afecta sănătatea mentală.

Focusul nostru asupra sănătății mentale include instruire online în teme care acoperă activitatea fizică, pauze active, somn, relații și parenting. De asemenea, marcăm Ziua Mondială a Sănătății Mentale printr-o întreagă săptămână dedicată acestei teme.

Siguranța ca principiu fundamental

Viziunea noastră zero-harm pune oamenii în centrul a tot ceea ce facem. Suntem angajați și hotărâți să prevenim accidentele grave prin eliminarea continuă a riscurilor și prin încurajarea angajaților și contractanților să adopte comportamente sigure și să lucreze cu o mentalitate de anticipare a riscurilor. Ne străduim să ne asigurăm că cele mai înalte standarde de siguranță sunt aplicate în toate locațiile noastre, operațiunile și proiectele noastre. Așteptăm ca regulile de salvare a vieții să fie aplicate cu toleranță zero pentru a preveni accidentele fatale și grave, și împuternicim angajații să oprească lucrul și să raporteze dacă observă o situație ca fiind nesigură, fără teama de consecințe. Utilizăm inovația digitală și știința comportamentală pentru a ne ajuta să înțelegem ce determină comportamentele cu risc și să abordăm cauzele profunde.

Aceste structuri și politici contribuie la reducerea numărului de incidente de sănătate și siguranță, eliminarea accidentelor grave și aduc o contribuție pozitivă în societate.  

Recunoașterea siguranței în muncă

Siguranța și sănătatea la locul de muncă este unul dintre cele 10 domenii prioritare ale drepturilor omului pe care le abordăm în întreaga noastră afacere.

Human Rights Framework rezumă abordarea noastră în ceea ce privește siguranța și sănătatea. Cadrul acoperă propriile noastre birouri, fabrici și centre de distribuție, precum și afacerile partenerilor care ne furnizează materii prime și comunitățile care le deservesc.

Angajat în laborator
CSV 2023